Måndag.

Pluggdag. Massa matte, eller ett försök till massa matte. Jag ligger efter. Men det får jag väl ta ikapp i veckan.
Helgen har inte varit så spännande. Fast i fredags var det 18-års kalas hos Katrin. Kulkul. Sedan har jag bara legat hemma och varit sjuk. Jag hatar detta! Men jag är på bättrings vägen ialla fall. Och nu ska det börjas fotas mer. Och jag tror jag har tappat bort min formellsamling=döden när man går natur, för där står alla smarta formler som jag verkligen inte kommer ihåg.
Puss&Kram

Empty my heart, I've got to make room for this feeling, so much bigger than me.

Måndag.

Jag sitter på mitt golv och tänker på en massa saker.
Bland annat hur vi var på högstadiet, men det orkar jag inte ta upp nu.
Jag har räknat massa matte och kemi idag. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Det känns bra, det behövdes.  Jag har kommit på att det är två-tre veckor kvar till vi har vårat första prov, Fysik. Måste nog börja plugga snart. Så att allt sätter sig! För det tar ett tag. Så jag tänkte att jag skulle ränka ikapp i fysiken idag också. Annars har jag inga speciella planer.
Jag har fortfarande ont i halsen, och jag är trött och frustrerad på att jag inte blir bättre. Men nu äter jag penselin, eftersom jag inte kan vara borta i två veckor från träningen. Jepp, här ska vi bli friska!!

Nu har jag ont i min rumpa, för mitt golv är hårt så nu ska jag laga mat (mycket logiskt?).

Puss&Kram


Måndag.

Skor, skor, skor. Jag älskar skor! Speciellt med mina "nya" fötter. Jag har köpt ett par nya idag, svarta med klack. Apfina! Jag och Sara har likadana, men det tycker vi är kul:) Vi köpte dem samtidigt och mannen i kassan tyckte nog också att det var kul. Jag köpte en jacka också och mojs till armband. Innan vi åkte till stan gjorde vi pasta sallad, pluggade och drack en kopp kaffe (var). När vi kom hem från stan mötte vi folk från våran parallell klass, haha, skönt att jag inte går i den klassen längre!

Puss&Kram

Söndag.

Jag har träning idag, som jag vill gå på men jag kan inte.
Min näsa rinner, min hals gör ont och jag har hosta. Satans köttbulle!

Mina favvo uttryck:

"det löser sig"
"skynda långsammt"
"organiserat kaos"

Hur underbara är de inte? De passar liksom in i min livsfilosofi har jag kommit fram till.
Vad jag nu har för livsfilosof. Men de passar ialla fall in på mig.Om jag får säga det själv.


"Det löser sig" är de uttrycket som jag använder oftast, alltid när folk eller jag själv har problem. För livet har ett konstigt sätt att fixa sig själv, att bli bra, enligt mig.


"Skynda långsammt" Hur härligt låter det inte? Jävligt bra. Stressfritt och lugnt, fast det går ändå på. Aja,
inte världens bästa förklaring.


"Organiserat kaos" haha, det är nog det som passar in på mig mest. Mitt rum är ett organiserat kaos, mitt sätt att
skriva (främs i matteboken) är ett organiserat kaos, typ hela jag är ett organiserat kaos!

Jag skrev det här igår kväll så det kan vara lite flummigt...

Puss&Kram
 


Lördag.

Halsont, snuva trötthet i hela huvudet. Idag är jag alltså sjuk. Vilket känns mindre lyckat.
Varför får jag alltid sådan kämpar glädje när jag är sjuk eller sitter i rullstol?

Hittade lite bilder i en mapp från i sommras. Åh, jag vill bara gå ut och fota! bajs.






Puss&Kram


22.27.


Hej.
 Det är rätt coolt, för ikväll har jag varit med två av de äldsta kompisarna jag har och vi har fortfarande kontakten! 
Vi har pratat om allt och inget, ätit chips, grönsaker, dipp och choklad och bara haft det väldigt väldigt mysigt. Tack för ikväll tjejer! 

Igår så sprang vi en mil i skolan, jag har aldrig sprungit så långt i hela mitt liv. Jag känner mig faktiskt as duktigt:) haha. Men vi sprang faktiskt hela tiden! Utom att jag fick håll 200 meter innan mål, kramp håll, så jag var tvungen att stanna. Blev så jäkla sur!! Aja, jag är nöjd ialla fall..  Sen på träningen hade vi två timmars träning och jag var ju inte lite lagom trött i hela kroppen. Och nu sittre jag här och snorar som en annan idiot, tusan också, jag som inte skulle bli förkylld, jag orkar inte riktigt med det nu.

Till en helt annan sak. Jag har kommit fram till att jag är en människa som behöver uppmuntran. Av speciella personer. Som tillexempel mina tränare, någon kompis som inte är så där jätte nära (fast jag uppskattar juförsig all uppmuntran). Jag kom att tänka på det i tisdags efter träningen. För mina tränare säger ganska ofta till mig att jag ska sträcka på mig och jag har väl haft en aning svårt för det, antagligen för att jag inte har kännt mig tillräckligt trygg i mig själv på isen (eller nått). Men i tisdags sa ialla fall en av mina tränare till mig att det har blivit myckket bättre och det känndes så fruktansvärts bra. Det är sånt man kan leva på i en vecka:)

Men nu blir det bedtime för mig, en annan ska ju upp tidigt imorron.
Puss&Kram

Fredag.

Fredag vare då... Kvällen ska spenseras med två vänner som jag kännt i princip hela mitt liv. Det är kul med sådana vänner:)
Nu ska jag dra mig. Skulle möta dem på Netto typ nu.

Puss&Kram

Söndag.

Tja!! Jag har ont i hela kroppen, träningsvärk och för en gångs skull är det inte sådandär skön träningsvärk utan det gör bara ont. Men hej, det är positivt, jag behöver alla muskler jag kan få:) Haha.
Jag har typ inte gjort något i helgen, bara tagit det lugnt. Vilat upp mig.

Idag ska jag dock vara lite nyttigare hade jag tänkt. Det måste dammsugas i mitt rum (nysattackerna kommer oftare än vanligt nu), pluggas Kemi och Fysik och sen tänkte jag fråga min lilla mamma om hon vill åka till IKEA med mig + om hon vill hjälpa mig att hänga upp min lampa.

Puss&Kram


TACK!

Tack till min fina vän Ina som hjälpte mig med min blogg! Här hittar ni henne, du är super!!

Dagen har spenderats med "egentid" eller vad man vill kalla det. Har suttit vid datan mest hela tiden, fixat med Itunes, laddat ner musik och pratar med vänner. Nu ska jag bara fixa det till min Ipod.
Förövrigt så tycker jag det är väldigt skönt med dagar då man inte gör något, jag behöver sådana dagar fast det gör väl alla. 
 Godnatt!

20.56

Tänk vad lustigt det är när man kommer hem från en hård träning och är piggare och gladare än vad man var när man åkte dit. Idag är en sådan dag, så nu lagar jag grönsakssoppa:)


Torsdag.

Trötthet, huvudvärk, regn och allt känns bara grått. Men nu ska det bli ändring på det hela. Johanna ska bli piggare och gladare. Jag är nämligen så trött på min egen trötthet att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Dessvärre tror jag att en förkyldning börjar smyga på mig, men vad ska man göra. Ibland önskar jag att hela värden kunde stanna upp ett tag så man skulle kunna hinna andas..

Men nu bär det av till träning. Ska nog ta en huvudvärkstablett först, så kanske jag blir lite piggare.

Puss&Kram


Onsdag.

JAG HAR BLOGGAT 4 DAGAR I RAD!!!! Herre gud! Det har nog aldrig hänt förut. Men jag tror det beror på att vi slutar klockan 13 (nästan) varje dag, jag klagar inte!! Njuter för fullt.
Skolan var idag ganska kul, japp, jag börjar tycka det är kul att gå i skolan. Helt knäppt, jag hatade nämligen skolan förra året. Men nu känns allt bra och idag var jag faktiskt pigg, tillochmed Engelskan kändes bra. Utom att killen som satt framför mig klämde en finne mitt på lektionen (jag höll på att spy!)

Sedan har jag varit i stan med min kära Sara. Köpte ett par jeans för 40 kr! Calvin Klein, trott eller ej. Pösiga, stora och otroligt mysiga i höst mörkret:) As sköna är dem dessutom.

Nu ska jag berätta en lite rolig sak om mig och Sara, vi har kännt varandra sedan ettan(lågstadiet!), vi fyller år dagarna efter varandra. Vi har alltså gått i samma klass hela vårat skolliv, utom 1&2. Jao, okej, det var inte det som var det roliga. Det roliga är att vi inte tröttnar på varandra, vi träffas även väldigt mycket på fritiden. Det är så otroligt skönt, att vi inte tröttnar på varandra alltså, för vi har alltid något nytt att prata om och något nytt att göra.
Du är bäst min vän, jag älskar dig!! (och det säger jag inte till många, jag är skit dålig på att säga det det faktiskt.)

Puss&Kram

Tisdag.

Idag: Skola med skratt, flumm, fysik, svenska och matte Och faktiskt helt utan håltimmar. Träning ikväll. Pluggat engelska. Två koppar kaffe, är fortfarande lika trött.

Imorgon: Skola som vanligt. Secondhand runda med min kära Sara!

Puss&Kram

Måndag.

Ny vecka, nya möjligheter. Men jag känner mig inte helt okej, lite trött och snurrig faktiskt. Hoppas inte jag blir sjuk bara.
Har haft två lektioner idag, skönt, slutade 12.20, skönt:) hehe, sen har jag pluggat lite med Sara, eller ialla fall försökt. Ikväll blir det träning! Känns bra, riktigt bra! Nu ska jag försöka välja ut lite fler bilder som jag ska skicka iväg så de blir utskrivna:)

Puss&Kram

RSS 2.0