kakkalas..

Idag harr jag haft kakkalas med Emelie och Josefina, mina kära bilkompisar. Mycket trevligt, mycket trevligt! Vi har frenetiskt försökt hitta en sida där man kan se VM i teamåkning live. Nu när de har gått så hittade jag en sida, haha, misslyckat. Fast man såg inte så bra och det var grymt hackigt. Men jag såg Team Surprise iallafall. De ligger etta för tillfället, 74.72 poäng. Hoppas det går bra för dem imån också.

Igår pluggade jag som sagt med Sara.Vi gjorde faktiskt en hel del. Det måste vi göra om vännen, eller hur?!
Man blir mycket effektivare när man pluggar tillsammans med någon. Haha, man har inget annat man måste göra hela tiden. Eller joo, jag lyckas ju med det, men endå.

Nu ska jag tjata lite på mamma om mat och så ska jag kolla vidare på VM.
Bye♥

En vecka.

Jupp, nu har jag haft mitt gips i en vecka! Bara fem kvar. Men jag tror nog att de kommande veckorna kommer gå snabbare, för att jag har massa saker att göra hela tiden.

Hade myskväll igår med tjejerna. Åt massa mat, pratade och tittade på pinoccio gjorde vi. Det var mycket trevligt faktiskt.
Jag har inte hunnit köpa min systemkamera än, satan vill verkligen ha den. Men det kanske blir till helgen *snällasnällasnälla!* hahaha. Önske tänkande..
Fan jag villl faktiskt gå ut nu, typ på promenad, åååh, det hade varit så mysigt. Hoppas alla människor som kan gå är ute och gör det!
Fick ett paket från min mormor idag, hon är så söt! Jag fick ett par sockar som jag kan ha över gipset och två par halva sockar som jag kan ha över tårna och så fick jag choklad, fazers blå!

Idag hade jag tänkt att jag skulle vara nyttig, eller göra saker som jag verkligen behöver göra. T.ex. rensa min dator och plugga! Min data är ju så seg att jag tror jag välter omkull!

Bye ♥

Onsdag.

Snart har det gått en vecka, bara 5 kvar alltså. Ska bli så otroligt skönt att få bort de här jävla gipset! 

Igår var jag först med Anna och Sara, å sedan kom Isa. Trevligt med lite sällskap, haha, det behövdes. Vi färgade Saras hår, eller gjorde slingor. Det blev skitfint. Ska nog också göra det sen när jag har blivit lite mer normal. Sen tittade vi på tre filmer. 
Idag ska vi ha tjejmiddag här hos mig, eftersom jag inte kan komma till någon annan. Det ska  bli trevligt. det var väldigt längesedan vi hade det sist. Ser fram emot mycket prat och skratt! 

Det är fortfarande as mycket snö ute, det snöade ju hela dan igår och jag bor ändå i Göteborg! Här är det ju typ aldrig snö, speciellt inte i en vecka! Men men jag ska inte klaga, det är faktiskt väldigt mysigt. Fast jag vill väldigt gärna gå ut och aah, det går inte. 

Bye, 

Nikon D40.

  

 Är den inte underbar?! Jag SKA köpa en sån. Räknade mina pengar idag och har inte tillräckligt men mamma sa att jag hade ett bank konto med tillräkligt med pengar på. JAAAAA!!! Jag vill verkligenvergliken ha den. Men, jag är endå snål, 4000 kr för en kamera. Suck på mig! Haha, men vafan man lever bara en gång! Ska nog köpa den imån. Jepp, ut med rullstol i en massa snö, det kommer bli en rolig syn minsann.

Mamma har förövrigt köpt en ny dator. En Mac, sådan som vi har i skolan. Apfin. Så jag sitter vid den nu, fattar dock inte alla knasiga funktioner. 
Haha, min mamma är knäpp. Hon har typ redan tre datorer och så hon köper en ny. Visst en av de datorerna går inte att starta och den andra är skit gammal, men hon vill inte slänga dem! Hon är bra hon. Hon gav mig mer småpengar nu till min kamerasamling (TAAAAAACK!). Så nu ska jag räkna.

See you!

söndag.

Nu gör det faktiskt ltie ont, eller rätt ont i fötterna. Men det är inte det som är det värsta utan det är att jag har så jävla tråkigt. Det finns ju inget att göra. Fast mamma sa att vi kunde åka till Frölunda torg imorgon, haha, och köpa nya mysbyxor (de enda byxorna jag får över mina fettogips). Det är ialla fall nått att se fram emot.

Sen har jag en liten lista på saker som jag kan "passa på" att göra nu när jag är som jag är.


  • Rensa min dator.
  • Plugga Matte
  • Plugga Historia
  • Plugga Datakunskap
  • Plugga Musik
  • Titta en massa på film

 Haha, jag ska alltså bara plugga, fy fan.
Men nu ska jag försöka vinna en skinnjacka på Kenzas blogg, hoppashoppashoppashoppas!

Bye,






Shopping sug.

Japp, eftersom jag inte kan göra så mycket har jag tittat runt en hel del på olika bloggar och hemsidor. Blev väldigt shoppingsugen. Funderar faktiskt på att beställa hem lite från nätet bara för att bli lte lyckligare.
Hittade detta på Ellos hemsida, underbara sommar kläder/skor. Vill ha!

     

Tyckte att skorna va skitsnygga, hehe, speciellt till mina "nya" sommar fötter! Yes, jag köper förmodligen dessa.
Bye,

Påsk..

Ligger åter igen i soffan med min dator. Det lär väl vara här jag spenderar mitt lov, med tanke på mina fötter.
Det gör fortfarande inte så ont, bara lite. Men det är iriterande att man inte kan göra nått själv. Mamma fick hjälpa mig att tvätta håret idag, känns rätt skönt att ha det gjort.
6x7=42 och nu har det gått 2 dagar, alltså är det bara (ca) 40 dagar kvar tills jag får ta bort mitt gips, längtar!

Bye,

hemma igen..

Nu är jag hemma igen från sjukhuset. Det har faktiskt gått väldigt bra. Trodde det skulle vara mycket värre och att det skulle göra mycket ondare. Men icke. Nu ligger jag här i soffan med gips på båda fötterna. Det känns lite ovant, speciellt när jag skulle sova igår. Har varit uppe och gått lite. Hade speciella skor på. Men det gjorde rätt ont så jag ska nog ta det lite lugnt när det gäller det.
Nu när jag är "sjukskriven" tänkte jag att jag dels skulle fixa lite här, med bilder å sånt, så ska jag plugga en massa och rensa min kära dator.

bye,

Nervositet..

Vad fan har jag gett mig in på. Jag har inte insett förens nu att jag verkligen ska opereras och att jag ska ha gips i SEX veckor. SUCK!
Jag har även kommit på att jag inte vet vad jag ska ha på mig, var jag ska bo(mitt rum ligger på andra våningen) eller hur jag ens ska komma upp för trappan till mitt hus. Haha, jag kommer itne kunna använda mina jeans på 6 veckor.
Men det kommer vara så JÄVLA skönt sen när allt detta är över, när jag kan ha alla skor jag vill och när det är sommar och jag kommer vara hur stolt som helst över mina fötter. typ.
Åså ska jag börja skriva en massa mer här. Daglig uppdatering kanske, man kan ju hoppas. Ska duscha med sjukhus tvål nu, läskigt...

bye,


Fredag,

Var på LM idag, riktigt mysigt. Träffade Sofia, Gabriella och några fler. Fan, saknar dem..
Vi fikade och gick runt på stan en stund och pratade en massa. Det kändes verkligen som det behövdes. Haha, Sofia berättade att de hade firat Pi-dagen idag. Inte hela LM utan bara NV1b, så jävla kul. De hade bakat tårtor och grejer och sjöng en sång, as seriöst. Det är typ bara den klassen som kan komma på sånna grejer. Ångrar faktiskt att jag bytte, bajs..

Nu tror jag att jag ska sova
bye,

här kommer en bild från mina shopping fynd i Rouen


                    image4


Suck,

Om en timme befinner jag mig i mölndals ishall. Näst sista träningen för denna säsongen, vill jag tro, och näst sista träningen innan jag kommer operera bort mina knölar. Alltså kommer jag inte kunna träna mer, förens kanske under sommaren, satan.
Just nu måste jag plugga, för ovanlighetens skull, måste skriva klart spanska provet tills imån. Fattar inte riktigt hur hon tänker, jag kommer ju använda bökerna.. aja, hon får skylla sig själv. Jag måste läsa historia oxå, tänkte att jag ska läsa läxan för en gångs skull. Det lönar sig faktiskt, tro det eller ej. haha, jag är en tönt jag vet!

Imån ska jag träffa Sofia från LM, mys. Har saknat henne.. Hon var liksom den ända där som jag (vi) hade nått gemensamt med, eller den ända som jag lärde känna på så kort tid. Det är så knäppt för vissa människor behöver man mist ett år för att lära känna medans man kan lära känna en annan människa på bara tre veckor. T.ex. först nu börjar jag vara mig själv med mitt lag och det är efter TRE år! Helt sjukt. Medans Sofia som jag lärde känna de tre första veckorna i skolan, eller egentligen de två första och jag har inte träffat henne på ett halv år. Henne kan jag vara mycket öppnare med.

Jag har kommit på att jag skriver så jäkla mycket när jag skriver. Det orkar man ju fan inte läsa, eller jag orkar ialla fall inte det. Jag får helt enkelt börja skriva oftare:)

Bye,


VM

Då var VM överstökat, om man får säga så. Det var fruktansvärts kul, faktiskt. Fast det hade väl varit roligare om jag hade fått åka, men man kan ju inte få allt.
Jag har kommit på att jag tycker om mitt lag väldigt mycket, alla är väldigt underbara <3 Tycker synd att det är några som ska sluta tills nästa år, kommer sakna er!
I Rouen köpte jag faktiskt lite grejer, tänkte ladda upp bild  på det här sen. När jag orkar. Ska försöka lägga upp bilder här ibland, bara för att jag tycker det är kul att titta på andras bilder.

Jag ska börja bli social igen, eller ialla fall försöka. Jag hatar att jag ska tappa kontakten med allt folk hela tiden, det är fan sorgligt. Saknar Sigma, eller folket och stämningen där. Typ underbaraste klassen, fast jag är nästan den ända som tycker det, men what ever!

Nu ska jag skriva mitt svenska arbete!
Bye


Läskigt!

Idag fick jag ett brev från sjukhuset. Min "knöloperation" ska bli av. OM TVÅ VECKOR!! Herregud, nu är jag nervös. Jag trodde ialla fall att jag skulle få lite tid innan, men icke. Skridskosäsongen tar slut nästa vecka och veckan där på kommer jag typ sitta i rullstol. Jag kommer få anfall, bli helt konstig. Men men, som mamma sa, det kunde inte vara bättre med tiden och så. Eftersom det är påsklov direkt efter, så jag hinner liksom vänja mig och jag missar inte så mycket skola, rätt skönt, faktikst. Jag missar inte heller så mycket träning och jag kommer vara hyfsat "normal" till sommaren :) 

Jag sitter här lyssnar på the strokes, några av mina favoriter nuförtiden. Egentligen borde jag packa, men jag orkar inte. Mahaha, jag ska till Frankrike imån. VM, hur stort är inte det? har inte fattar, det är fan as coolt!
För övrigt var det SM i helgen, i Jönköping. Vi kom tvåa, efter ett skit bra korta, poänghöjning med 9 poäng! Långa var också bra, men alla stegen satt inte och vi hade ett fall, men med tanke på omständigheterna tycker jag det var bra. (Antar att folk inte fattar allt det med what ever.)
Omständigheterna= Matförgiftning, så nästan hela laget var dåliga i magen, som tur har vi skithumor (haha) så vi tog det mesta med skratt. Hoppas alla flickor mår bättre nu<3
Det var även en tjej i ett ungdomlag som fick en skena i halsen, as läskigt! De fick bryta hela åket och hon fick åka ambuland och grejer, men de sa att hon mådde bra ialla fall. Det hoppas jag verkligen!

Ååh, vad jag längtar till sommaren nu. Helt otroligt. Bara ta det lugnt, sola och bada (hoppas på bra väder). Antagligen blir det inget jobb för mig heller, eftersom jag inte har orkat leta, eller skcka in ansökan, LATA BARN!
Har även behov av en ny väska, nya skor och massa annat. Får inhandlas nästa vecka.

Bye,

RSS 2.0