Söndag.

Nu har jag deklarerat, snacka om att jag känner mig vuxen! 

Har tränat idag, det är helt fantastiskt att man kan känna sig så pigg efter en och enhalv timmes fysträning.  Och för övrigt tycker jag att det är underbart att datan inte vill skriva fysträning, och när man högerklickar för stavningens skull så vill den att man ska skriva mysträning. Det var inte mysigt men rätt skönt.
Jaja, nu ska jag ta tag i naturkunskapen, inget jag ser fram emot. 

Puss&Kram

Fredag.

Jag kollade igenom bilderna på mig själv på facebook. Jag är ett skämt, haha. Men det är ju fint att jag har mycket människor som jag kan vara mig själv så pass mycket med så att jag kan göra mina fulaste miner på iprincip alla bilder. suck...
Jag har också börjat skriva ett CV, men jag vet inte vad jag ska skriva.. Någron som har något tips?









Sometimes, sometimes I wanna be, i scream that I wanna be anyone else than me.

eftersom.

Eftersom jag egentligen har jätte mycket att göra så sitter jag här och redigerar bilder. "Bloggpausen" har också gett mig en milljon bilder som jag inte har visat mest från mitt resande med mitt lag. Här kommer några bilder från Schweiz.








Måndag.

Det är cirkus ett år sedan jag fick gips. Tiden går fort,fort,fort och mycket förändras. Jag har förändrats. Jag vet inte om det är till det bättre alla gånger. Men jag är den jag är och det är inte så mycket mer man kan göra åt det.

Jag har insett att vintern har varit jobbig, tvåan har varit ett helvete om jag ska vara riktigt ärlig. Men nu när solen kommer fram vaknar jag till liv igen, vaknar upp från min dvala. Kommer inte bli den samma som jag var innan, på ont och gott.  Men det är väl så det blir ibland, man behöver till till att förändras. 


Söndag.

Solen och våren är så bra..


RSS 2.0