Tisdag.

Okej, jag känner att uppdateringen inte är den bästa.. Men jag har helt enkelt inte varit sugen på att blogga, haha, jag är nog en rätt usel bloggerska eller vad fan man ska kalla mig. Det får ni leva med. Grattis;)

Det har juförsig inte hänt så mycket, eller vi har haft tusen prov i skolan (det känns ialla fall så) och jag kollade på när mitt lag tränade igår. Satan, vad jag längtar till isen!
Idag har inte heller hänt så mycket. Eller joo, vi hade svenska redovisning. Inte den bästa jag har gjort men ändå helt okej. Sen fick vi även tillbaks vårat fysikprov och jag är rätt nöjd.

Imån är det valborg. Och vi är lediga. JAAA!! Vi ska picknicka i slottskogen, mysa och sen ska vi hem till Anna. Hoppas verkligen det blir bra nu.
Och det bästa med hela valborg är att jag ska TA BORT GIPS-HELVETET!!!!!!!!! Jag är så glad, eller det känns så underbart skönt att ha klarat av det! Sex veckor med gips och jag har överlevt. Det var inte ens så jobbigt.

Hoppas alla får en trevlig valborg♥

Söndag.

Först vill jag bara säga att jag är världens lyckligaste människa!
Vill ni veta varför? Jo, för jag har världens sötaste, snällaste underbaraste vänner. Grymt mycket kärlek till er

Jag har inte skrivit på hela helgen. Jag har näligen passat på att vara ute i det helt otroliga vädret!

Igår var jag i stan med Anna. Så skönt! Har inte varit i stan på typ 5 veckor. Haha, jag mår inte bra av sånt. Fick köpt en hel del. Sen såg jag en jacka också som jag vill ha. Svart skinn (vet ej om det var äkta) men aah, den kostade rätt mycket. Snål som man är så avstår jag den.. Sorgligt nog.. Vi gick ute i bara tröja och vi frös inte. Är inte det ett under så säg!! Älskar detta vädret. Sen köpte vi varsin macka och satte oss på kopparmärra, myspys!

Idag har jag itne gjort så mycket. Suttit ute i solen, pluggat lite och bara tagit det lugnt och njutit av lugnet före stromen. Nästa vecka kommer bli ett helvete! Engelska och Fysik prov. Åt helvete med dem (förlåt, jag svor!)

Nu är det mindre än en och en halv vecka kvar! Jag är så glad. Som Sara sa här om dagens "Nu känns det som ingenting kan stoppa mig!". Sex veckor går väldigt snabbt må jag säga.

Godnatt♥


Fredag.

Det är svårt att inte tycka om fredagar. Otroligt skön dag.
Jag gick själv till skolan idag, riktigt stolt. Det tog tio minuter, alltså fem mer än vad det brukar. Det var väldigt skönt. Musik i öronen och solen i ansiktet. Bättre kan det inte bli. Vi hade svenska prov hela förmiddagen, utredande text. Haha, vet inte riktigt hur det gick, men vi får väl hoppas på det bättre. Hela rasten satt vi i solen och pratade.
Spanskan var slapp som vanligt. Hon är rätt skön, eller rätt slapp rättare sagt..
Historian däremot. Fy fan! Idag var jag hennes offer. Hon frågade mig tusen frågor. Haha, kunde bara svara på en del.. Hon är ialla fall läskig och as tråkig. En riktig tant! En elak tant, typ. hahaha.

Efter skolan har jag varit ute och solat lite mer. Älskar solen och vädret. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske går och kollar på träningen idag. Får se, jag tar det som det kommer.
Bye♥

Lyckorus

Jag skriver nog rätt mycket om vädret här. Men jag tror jag är väldigt lättpåverkad när det gäller väder. Jag blir så lycklig när solen skiner och när det är varmt. Men vem blir inte det?
Nu känns det faktiskt som om våren är på väg, på riktigt. Helt underbart! Vi har suttit ute på rasten varje dag och alla är helt flummiga. Det är super skönt och imån ska jag och Sara kanske ha plugg-picknick. Haha. Fast det blir antagligen inte så mycket plugg.

Det kommer bli en jobbig vår, när det gäller skolan. Har två prov i veckan nästan varje vecka. Helt stört. Vi kommer vara så slutkörda. Men det är värt det. För sen kommer det vara sommar och det kommer gå apfort.
Förövrigt har det gått 4 veckor nu. Det är också helt underbart! Det är bara två veckor kvar. Sen har jag nya fötter. Haha, det är verkligen gått fort och det är så ortoligt skönt..

The sun is in the sky, oh why, oh why, would I wan't to be anywhere else?



Hoppas alla har skänkt en liten tanke åt Engla och alla hennes nära.


Tisdag

Nu sitter jag här igen, fast jag skrev inte igår så man kanske inte kan säga så?
Pluggade matte hela kvällen. Hade prov idag. Det kändes faktiskt väldigt bra. Men man ska inte ta ut för mycket i förskott.
Har lagt in lite mer bilder på datan och jag är kär i min kamera.

Jag kommer få sovmorgon imån. Apskönt! Börjar tio eller nått.. Hmm, måste kolla upp det.. Men det känns som om jag behöver sova ut, fast det bara är tisdag(?). jag måste börja gå och lägga mig tidigare.. Fast jag hinner liksom inte eller orkar inte eller vad ska man säga. För jag kan sitta och titta på TV ävenfast jag har massa plugg att göra. Sen börjar jag plugga aldeles för sent och så går jag och lägger mig ännu senare.. Sen på morgonen är allt skit jobbigt. Jag är absolut ingen morgon människa.
Haha, på tal om det så kom jag på att jag måste söka fakta till ett svenska arbete. Jag är jobbig!

Nattinatt♥


Musik!

Jag är musik beroende! Fast det är underbart, för jag ÄLSKAR musik! Har precis laddat ner en massa (AJJABAJJA!)

Jag ska vara med i Kellys tävling. Inte för att jag kommer vinna, men vafan, det skadar ju inte att försöka..

Bilder

Här kommer lite bilder på mina fötter. Jag varnar för lite blod och sämsta kvaliten på bilderna. Men vem bryr sig, mina fötter är ialla fall raka och fina:)

image6

image8


Idag har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt. Ska nog plugga lite matte idag och kanske fysik.
Hoppas ni får en bra dag:)

Bye♥

Fredag.

Nu är det fredag kväll igen (snart lördag). Jag älskar fredagar, om man bortser från historian som jag seriöst inte klarar av. Men idag har det varit en sådan där "ont i huvet"-dag, när jag har varit trött och inte orkat med skolan, men annars har det varit en rätt mysig dag.

Ina, Sara och jag bestämde oss för att vi skulle plugga hemma hos mig. På en fredagkväll, vi är ju äkta naturare! Haha, det blev dock inte så mycket plugg utan mer flumm, godisätande och en massa fula (Nikon!!) bilder. Men kul vare.
Tur att jag har er, skulle fan inte överlevt annars, hoppas ni vet att ni är grymt bra!<3

Jepp, som ni antagligen ser så har jag ändrat här lite igen. Jag ville ha en lite mer vårkänsla över det hela. Lyckades kanske inte så jätte bra, men det känns ändå som det är lite mer Johanna över det hela nu.

Hoppas ni sover sött och drömmer vackra drömmar
Bye♥

Fixar

Nu håller jag på och fixar här på bloggen. Jag är dock inte riktigt nöjd. Men jag får fixa det imån, för nu ska jag sova. Om någon vill veta så har denna människan hjälpt mig ortoligt mycket, Tack!!

Men nu ska jag som sagt sova, jag kanske skiver imån.
Bye♥

en stund i lugn..

Nu har jag en paus i mitt plugg, bara sitter här, kollar på bloggar och tar det lugnt. Jag är faktiskt riktigt stolt öer mig själv. Jag har nästan gjort allt som jag har behövt göra idag (från skolan). Jag har gjort Kemi, Historia och Spanska. Flitig som en myra, om man får säga så om sig själv. Haha. Jag ska bara göra någa instuderings frågor till historian sen är jag klar och då kan jag ägna hela kvällen åt min kamera, weeei!!

Halva tiden har gått nu. Jag har alltså bara tre veckor kvar med gips. Otroligt skönt! Och jag var hos doktorn igår, de satte på nya gips, som går till vristen, och jag har sett mina fötter för första gången på tre veckor. Åh, jag är så nöjd. De är helt raka. Jag har några bilder som jag kan lägga upp senare, så ni får se.
För er som inte vet så hade jag knölar på insidan av foten, vid stortån (halux valgus, eller nått?) Men nu är de borta!! LYCKA!

Bye♥, så länge. Jag kanske skriver mer sen.

sol

Jag blir ju bara så lycklig. Solen skiner och det är "varmt" ute. Man vill ju inte vara inne, utan bara sitta ute och inte göra nått. Fan vad skönt det hade varit! Nu har det gått två och en halv vecka, det går faktiskt snabbare än jag trodde. Men aah, jag vill vara ute!!! och ta kort med min nya kamera (jag är kär).
Så till folk som kan gå: GÅ UT OCH GÖR DET!!!!

Bye♥

Lycka!

JAG HAR KÖPT DEN! Nikon D40x!!! Jag är så lycklig och stolt över mig själv (varför?) haha. Den är väldigt underbar. Nu ska jag bara lära mig alla funktioner. Men det är en annan femma.
Jag har även köpt ett par mysbyxor och en tröja som jag ska ha på gympan. Haha, de mpste ha blivit fundersamma när jag åkte med min rullstol i sportbutikerna.

Nu ska jag gå igenom dusch proceduren (stavas det så?).  4 påsar på varje fot, ett ton tejp runt benen och så en vanlig pall och en fotpall. Tur att ingen behöver se på mig när jag duschar...
bye♥

Första veckan..

Nu har jag varit i skolan i en vecka, med rullstolen alltså. Det har gått väldigt bra, men jag hade inte överlevt utan mina vänner som hjälper mig och kör mig överallt! Ni är väldigt Bäst!

Igår var det vår väder, idag regnar det. Fan, jag längtar så otroligt mycket till våren när det är sådär varmt så man slipper ha jacka på sig. Eller när man bara kan ha en tunn jacka och när man börjar få fräknar och blont hår. UNDERBART!

Jag sitter och lyssnar på Säkert, jag gillar henne eller dem eller aah, haha. Väldigt bra texter. Musik är fan bättre än godis och glass, mummms!
Jag har förövrigt väldigt shopping behov förtillfället, men vad ska man göra?

Bye♥

musikteori.

Imån har vi musikteori i skolan. Det bästa med hela grejen är att vi inte har fått tillbaka våra anteckningar. Vi har bara fått ett häfte men man fattar ingenting. Eller ialla fall inte jag, som inte har läst mycket teori. Alltså borde jag plugga nu, på nått som jag typ inte kan plugga på. Humor. Men jag letade ltie på internet, bara för att, och hittade en sida som kanske är bra:) Hoppashoppas..

Bye♥

RSS 2.0