Måndag.

Det sitter en fågel utanför mitt fönster och kvittrar, det låter helt underbart!

Idag har jag en massa saken som måste göras. Egentligen ville jag åka in till stan men det blir nog imån. För idag måste jag packa, måla klart mitt rum, tvätta, plocka bär, ladda ner musik och så ska jag försöka fota lite också. Och om jag har tur så kanske jag kan ta en promenad med en, eller tillochmed två, vänner i kväll. Det hade varit mysigt, jag har ju inte träffat dem på typ en månad.. Deprimerande!
Nu ska jag återgå till målandet.



Rhodos

Puss&Kram

ooupps!

Nu har jag visst ändrat utseende på hela min blogg.
Mycket lyckat Johanna!!

Fredag.

Jobbat, jobbat och jobbat är väl vad jag har gjort denna veckan. Fast det har varit rätt kul. När man inte behövde stå  disken det vill säga..
Idag är jag ledig, så jag ska nog träna lite, fixa lite i mitt rum och kanske träffa Anna.

Puss&Kram

Time.


Bild tagen av: Hedda

















Puss&Kram



Måndag.

Godagens!
Nu har jag klarat av två dagar på Gothia. Det har faktiskt gått bra, eller det har inte varit så jobbigt som jag trodde det skulle bli. Så har jag ju fått jobba med mitt lag, det är underbart.
Jag har även hunnit med att måla lite i mitt rum och så har jag hjälpt mamma och plockat bär!

Jag har kommit fram till att jag ska börja skriva här oftare.. Eller ialla fall försöka. Jag kanske itne ska skriva så mycket utan mer lägga upp bilder. För när jag läser andra bloggar tycker jag att bilderna är det mest intressanta.. Idag kommer det dock ingen bild, för jag har inte tagit mig tid att fixa dem än.. Men det kommer!

Puss&Kram


Hej.

Nu är jag hemma, i ungefär en och en halv vecka. Jag har varit i Finland och på Rhodos. Allt som allt har jag varit borta i ungefär 2 och en halv vecka. Jag har haft det bra, om någon vill veta:) Rhodos var helt över förväntan, sol 35 grader och helt klart vatten. Vi spenderade dagarna på stranden och vid poolen. Jag blev brun och blond (nu känner jag mig lika blek som innan igen och mitt hår känns sådär råttfärgat, suck! haha). Bilder kommer, så småningom.

Jag saknar även mina vänner, otroligt. Nu ska jag sy om en klänning till en t-shirt, den blir nog finare så.

Puss&Kram,


RSS 2.0