Lördag.

Jag är jätte allergisk. Det är skit jobbigt, känns som jag är sjuk! OCh jag som bara vill vara ute och må bra.

Igår (förrgår) så hade vi picknick. Haha, till halv tolv. Otroligt mysigt. Vi pärlade också, det var grymt längesedan jag gjorde det.

Men nu ska jag sova och förhoppningsvis mår jag bättre imån för då måste jag plugga. Och jag vill jättejättejättejätte gärna träna.
Bye♥

Måndag.

Idag har varit en lite lustig dag. Vilket kan bero på att jag gick och la mig klockan 2 igår (på natten). Fy fabian för att behöva sitta och plugga till klockan blir två. Kemi var det denna gången. Hade slut prov idag. Kändes endå helt okej, eller bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Förhoppningsvis får jag typ VG på detta provet fast då får jag antagligen VG i hela kursen men men.
Jaao, men för att jag gick och la mig så sent igår så hade jag ganska mycket humör svängningar idag. Ena stunden var jag hur flummig som helst, vilket är väldigt underbart, anra stunden var jag helt död. Därav har vi lärt oss att man inte kan gå och lägga sig två på en söndag.

Jag tog det rätt lugnt när jag kom hem, smög runt i trädgården och tog en massa kort:)
image14

Maskros.


           image15
Öga/öra

image16

Hemul blomma. Haha.

image19

Sen plockade jag blommor och ställde, i en cocacola flaska, i mitt fönster. Och nu luktar det helt underbart av kaprifolen(?).

men nu ska jag sova.
Godnatt♥



Fredag.

Jag skrev faktiskt igår, ett aplångt inlägg. Men tror ni inte att hela skiten skiter sig. JOHORÅ! Då går det minsan inte att ladda upp det. Äh, det gör inte så mycket. Ni slipper liksom läsa världens längst inlägg.

Idag är det fredag. Vi hade spanska nationella och det gick väl ingefär åt helvete. Rätt komiskt, faktiskt.
Sedan gick Sara, Isa och jag hem till mig och vi satte oss på en filt och bara pratade. Det var grymt skönt. Sen köpte vi juförsig kladdkaka och Ben & Jerry's glass oxå. MUMMA!  Mysig fredag helt enkelt.

Men nu måste jag siva för imån är det heldag med mitt kära lag. Spännande, spännande.
Nattnatt♥

Tisdag.

Det kommer en ny Coldplay skiva i sommar! Den 16 juni tror jag:) Då blir jag glad. En låt heter Violet Hill. Låter inte riktigt som dem, Men skivan är nog bra.
Jag är föresten ledig imorgon, vilket jag ser fram emot. Fast jag måste dock börja plugga kemi.

 
image11
     image12




Jag litar helt enkelt inte på dig längre..

Godnatt♥

Måndag.

Japp, dåvare måndag igen. 
Dagen har bara varit lugn. Har inte orkat göra nått. Eller joo, föresten, lite matte. Det är ju nationella i mån så man måste ju förbereda sig lite ialla fall. 
Och stackars lilla Sara är sjuk! Hoppas du blir frisk snart!! (Jag kommer inte in på din blogg föresten?) 
Okej, jag kände att det sista var ett privat litet medelande men whatever:) 

Nu har jag köpt min efterlängtade jeans jacka:D wiioo. På secondhand, fast den var rätt dyr men ändå. Jag gillar den!
Var i stan med Isa i lördags, köpte ganska mycket. eller aah, vad som är mycket för mig. Snål som man är.

Men nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen! 

Adios♥

Fredag.

Jag är så glad! Fast jag egentligen kanske inte borde vara det. Hade Historia prov idag och det gick skit, är allergist så jag snorar som en ko och jag fick fågelbajs ihåret men saken är att det gör mig inget.  Detta kom jag fram till när jag vandrade hem efter en underbart mysig stund på en filt med glass och en massa skratt och prat. Det krävs egentligen väldigt lite för att jag ska bli glad men det är så bra:)
Joo, sen när jag gick där så kändes allt så bra. Jag hade solen i ansiktet, det luktade underbart av alla träden och jag lyssnade på världens vackraste låt som har varit min favvolåt i två år. haha, och jag älskar den fortfarande. Yellow av Coldplay.

Allt känns helt enkelt så där jätte bra nu, fast det är mycket med allt med aah, Det löser sig alltid.
Hoppas ni har haft en lika undebar dag som jag!
Bye ♥


RSS 2.0