Idag.

Jag är så trött på all negativitet, allt skitsnack, all falskhet, alla hårdaord, alla fördommar, all deprission, alla föutsatta meningar, alla bråk över ingenting, allt mörker, alla sura dagar, alla humörsväningingar, alla tykna kommentarer, all ytlighet, alla lögner och all trötthet...
Men varför är jag då så trött på allt?



Jag tror..

Jag tror att det finns en mening med allt som händer i livet. Men att vi inte alltid förstår varför förens det är för sent.



Du måste lära dig att det ljusa i livet, vännen.

Idag har varit en bra dag, för det mesta ialla fall. Fylld med skratt och flams. Själv har jag nog varit lite för trött för mitt eget bästa, men allt har kännts bra, riktigt bra faktiskt. Jag trivs i mig själv och med folk runt om kring mig. När jag kom hem från skolan var hela jag fyld med den där lyckliga känslan som man bara får när man trivs och när man vet att man har en hel stress fri vecka framför sig. Lov. Inget planerat utom sömn, träning och lite shopping. Tar det som det kommer, det blir bäst så.

Det är fördjävligt när man känner sig ensam, speciellt när man har många människor runt om kring sig. Men till en viss del väljer man faktiskt sitt eget öde. 

Puss&Kram

Dust in the wind.

Idag har varit en bra dag, lugn. Känner att det snart är lov. Lättnad. Inget man behöver stressa hem till. Jag har nog stressat i smyg, undermedvetet.

Jag har en låda på min gaderob. Den är full av kreativa saker. Mest penslar, pennor, papper, akvarell- och akrylfärger. Det är oftast ett damm lager på den lådan för jag låter min trötthet/lathet komma ivägen för min kreativitet. Men idag bröt jag den trenden. Jag har målat och läst. Det är som terapi, lunget sprider sig i kroppen och blandas med musiken.

Puss&Kram

Tisdag.

Idag har jag åkt bil. I två timmar, helt i onödan. Fast det gör inget för jag gillar att åka bil. Det är rofullt. Man sitter och lyssnar på pappas musik och tänker, mycket. Jag kommer dock inte ihåg vad jag har tänkt på. Jo, föresten att Sverige är så jävla vackert.
Puss&Kram

Färger, färger, musik och färger.

Musik är som färger. Färger är som musik. Otroligt lugnande. Otroligt glädjande.









Egentligen borde jag sitta med näsan nergrävd i matte boken och skriva långa uträkningar, men icke. Jag orkar verkligen inte! Fast jag har trots allt sutit med helvetet i typ 7 timmar, om inte mer. Men sen blir det lov. Passande.

Puss&Kram

We can be heroes.

Nu har jag inte bloggat på ett jävla bra tag. Ber om ursäkt för det. Vad har hänt i mitt liv? Jag har haft tre prov: fysik, kemi och svenska. Jag har tränat som en galning, men det känns bra Jag börjar få tillbaka min "rut" mage = två rutor om jag spänner så mycket jag kan, haha, ganska patetiskt jag vet men ialla fall, det betyder ju att träningen ger resultat. Sen springer det runt en jäkla man i min stad och våldtar flickor mitt på ljusa dagen!! Jag vågar typ inte gå hemmifrån längre.

Dagarna flyter på helt enkelt. Men ibland tröttnar man på vardagen som har varit likadan i flera år, eller ialla fall ungefär likadan. Då är det skönt när det kommer upp saker som bryter mot allt.
Annars så är jag så tusiken sugen på att resa, vart som helst, se världen bara liksom.

Puss&Kram

The Story Of The Impossible




Lördag.

Egentligen borde jag sitta med min näsa nedgrävd i fysikboken. Men jag undviker den.
Jag har varit på secondhand idag, i Mölndal. Den är bäst. Jag hittade ett par helt underbara höst skor. Som Sara skrev det är nog jordens bästa höst skor. Och de passade perfekt.





För övrigt sitter jag och lyssnar på Hello Saferides nya skiva, den är bra!
Puss&Kram

Fredag.

Jag har just insett att jag inte är bra på det här med att blogga. Och det är faktiskt inget man ska tvinga fram, det ska komma naturlig.
Och om min svenska lärare skulle läsa min blogg då skulle hon få spasmer. För min meningsbyggnad suger:).

Imån blir det secondhand med Sara, plugg och en promenad/fotorunda!

Puss&Kram

RSS 2.0