Söndag.

Denna helgen har inte riktigt blivit som den var planerad.. I fredags var jag med Sara och oj vad vi gjorde mycket. Jag orkar inte berätta allt men vi hade det ialla fall väldigt kul:)
I lördags hade jag morgonträning 07.30 mumsigt och det var tänkte att jag skulle på "kalas" på kvällen. Men, på fredagskvällen får jag reda på att jag ska ha träning på kvällen, I tre timmar till klockan nio, så jag orkade inte gå på kalaset. En rolig grej var att nästan hälften av laget hade något inplanerat på lördags kvällen med endå var det bara två som inte kom (ena för hon var sjuk). Jaao, man får offra mycket men man får jävligt mycket tillbaka.



Jag vill tävla, nu!

Puss&Kram


Onsdag.

Idag har jag varit trött. Eller rättare sagt jag ÄR trött. Ett exempel är att jag skriver fel på msn och börjar fnissa åt mig själv, lyckat! Och så skulle jag bara säga förlåt till mina kära klasskamrater som har stått ut med mig idag. Ett jävla gnällade om jag får säga det själv. Hoppas ni vill umgås med mig andå:)




Puss&Kram

Måndag.

Idag slutade jag 9.20 (japp, jag går natur) vi åkte in till stan. Vandrade runt, pratade, åt mat och shoppade lite. Det var mycket mysigt och trevligt som vanligt:)



En sommardag som spenderades på stranden




Ett tr'd på Rhodos, det var så charmigt så jag var tvungen att ta kort på det


Puss&Kram

Lördag.

Gårdags kvällen/Eftermiddagen spenderades med två favoriter. Vi åt sallad, fish food, chips och annt gott. Det blev även en hel del fotande, lite klättrande i träd och en massa skratt:) Som vanligt. Sen hade vi också ett fall, från ett träd.




Skrattattack!



Skrattattack!



Isa i ett nötskal



Trrädklättra-sara



Trädklättra-Johanna

Pucc&Kram



Fredag.

Å så var det fredag igen:) Skönt som tusan och veckan har varit bra! Nu har man en helg full av träning och annat kul framför sig. Japp, allt känns faktiskt väldigt bra.
Nästan inga läxor första veckan, bara en. Engelska. Men det är okej, för vi har ingen engelska lektion på måndag så vi slutar 9.20 mahahaha:) Gött,gött!

Idag ska jag nog mysa och prata med min bästa vän! Vi kanske ringer någon mer, vem vet? Jaja, nu ska jag plocka lite i mitt rum.

Puss&Kram


Förövrigt...

...så har jag varit hos frissan:)
Fast jag vet inte riktigt vad jag tycker om det än!






for the love you bring wont meen a thing
unless you sing!

Puss&Kram


Onsdag.

Nu har en ny tid börjat igen, fast den är väl inte ny. Efter 10 år borde man ju vant sig. Och jaa, det har man väl. Nu är det en vana att gå i skolan, när man var liten var det roligt, något som man såg fram emot. Jag har däremot gått och varit skitsur ganska länge för att jag ska börja skolan. Men det är faktiskt rätt okej [nörd], visst jag trivs väl inte så jätte bra i min klass som faktiskt består av äkta naturare men jag har ialla fall mina vänner!! Och jag har världens bästa schema!!
Jag tror jag kommer sakna skolan när jag slutar i trean, eller jag kommer sakna rutinen att gå till skolan, tryggheten att veta vad man ska göra nästa dag och att slippa bestämma själv.

Men nu över till mina mycket intressanta första dagar i skolan. Haha, första dagen var vi i skolani en tre kvart, hälften av tiden pratade rektorn, sen skulle vi träffa våran nya klass och det kändes inte så bra. Vi fick inte ens presentera oss och de pressenterade inte sig. Mysko männoskor man har hamnat med. Men det tyckte jag förra året också så det blir nog bra:)
Vi fick även vårat schema och som jag sa (skrev) har jag världens bästa, slutar typ ett varje dag. Fast egentligen skulle det inte vara så.. För vi har ju individuella val nu. Jag fick idrott och hälsa B (HAHAHA) för jag tränar itne tillräckligt mcket så jag ska byta till special idrott istället. Detta gör att jag slipper typ 4 lektioner i veckan :)
Sen har tiden flytit på vi har hunnit ha 2 fysiklektioner, 2 mattelektioner, 1 engelskalektion och 1 svenskalektion. Sen har vi även hunnit prata lite med våran gammla klass. Mysigt värre. Flummigt värre. "Vem är Adam?" Haha, du kommer få leva med det länge vännen<3

Ojojoj, vad mycket jag har skrivit. Stackar er som har läst allt det här:)
Puss&Kram

Söndag.

Helgen har spenderats med mitt lag. Mycket skratt, skrik, leka, träning och mat! Men det är lika kul som alltid.

I morgon börjar skolan och jag ahr speriöst världens panik!! JAG ORKAR INTE!!! jag vill ha sommarlov i en månad till, ialla fall i två veckor som Anna. Men det blir nog bra, det ska bli kul att träffa en del av folket igen:)
Sen ska ju jag och Sara till Ullared, det ska bli väldigt trevligt! Det behövs, verkligen. Jag saknar Sara föresten, har inte träffat henne på en vecka nu. Haha, vi lär träffas tillräckligt under året endå. Du är bäst!

Jag fattar inte hur du orkar bry dig så jäkla mycket om vad alla andra tycker. Hur kan du vara dig själv när du alltid ska vara som alla andra vill att du ska vara? Du kommer ångra dig i slutändan! För de som är dina riktiga vänner dem tycker om dig som den du är!!

Puss&Kram


Mitt Finland.


















Jag vet att det är mycket natur bilder, men naturen är så nära inpå så det är nästan ett måste :)

Puss&Kram

Torsdag.

Gårdagen spenderades med att snurra runt på stan med en vän, egentligen skulle vi gå fotorunda men vi kom inte ens fram till stället vi skulle fota på. Haha, inte ett enda kort för mig. Inte bra. Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt lite fototorka eller vad man ska kalla det. Men jag kommer väl igång snart igen:)

Jag misstänker även att jag har fått isastma (svår att andas när man anstränger sig och luften är kall). Vilket inte är så jävla lyckat med tanke på att jag spenderar halva mitt liv i olika ishallar.

När jag gick och pratade med en kompis som jag inte har träffat på länge för någon dag sedan kom jag och tänka på hur jäkla bra vänner jag har. För hon har nämligen alltid blivit lite utnyttjad av sina vänner på olika sätt. Så skulle altisd mina vänner göra mot mig (och inte jag mot er heller).
Ni är så bra!!

Puss&Kram

Tisdag.

Idag har varit en sådna där dag då man stöter på hur mycket folk som helst. Jag har träffat två gamla lärare, en gammal tränare, två kompisar och en kompis kompis. Och inte nog med det så har jag sett typ hela (inte ens halva!) min gamla orkester och en massa andra folk som man känner igen från det ena och det andra.
Haha, och grädden på moset, eller vad fan man säger, så var jag med en kompis som jag inte har träffat på 4 månader.

Livet är underligt och (folk är konstiga (veckans mening))

Puss&Kram


01.10

Japp, det är klockan nu. Funny, iknow. Ni måste hoppa av lycka för nu ska Johanna börja blogga igen. Hrrrm, ialla fall försöka och det är ju alltid en början! Min blogg ser dessutom helt förjävlig ut. Jag tror jag ska fjäska lite hos en viss skolkamrat, mohahaha!

Denna sommaren har varit konstig, fast skön. Jag har nog tänkt väldigt mycket, jag ser annorlunda på saker, folk och mig själv nu.

Puss&Kram

Söndag, typ.

ÄR DET EN MOPED? ELLER ÄR DET EN GRÄSKLIPPARE?! OHNEJ! DET ÄR JOHANNAS DATOR!!
Jag skojjar inte, den låter som en jävla traktor..

RSS 2.0